kurz Intuitivního vnímání pro dospělé - sobota od 15:00 - 18,00 h., neděle od 09,30-12,30 hod.


Kurz trénování intuitivního vnímání pro dospělé metodou INTUITION.VISION

V průběhu kurzu dojde k aktivaci intuitivního a mimosmyslového vnímání u dospělých pomocí frekvence barev. Tato metoda je určena dospívajícím od 13 let a všem dospělým.. Účastníci kurzu se seznámí, jak správně vnímat své intuitivní pocity, poznají jak pracuje jejich intuice versus logika a racionální mysl a to formou hry INTUITION.VISION, kterou pak mohou nadále trénovat jak sami,tak v kruhu rodinném. Nejdůležitějším okamžikem, který poznáte na kurzu je důvěra ve schopnosti vaší intuice, v tento váš vlastní vnitřní zdroj , který máte k dispozici každý okamžik a který vám vždy při rozhodování dovede správně poradit.

Jedná se o kurz "Intuitivního vnímání" metodou intuition.vision, Touto metodou dochází v průběhu kurzu k aktivaci centra intuitivního vnímání v mozku pomocí barev a následnému trénování tohoto centra bez použití pěti smyslů. Účastníci se naučí, jak procvičovat mimosmyslové vnímání a jak ho používat v životě.

V ceně kurzu je zdarma hra INTUITION.vision na trénování doma.

K závaznému objednání se ke kurzu trénování intuitivních a mimosmyslových schopností metodou INTUITION.vision je třeba nyní zaplatit ZÁLOHU ve výši 1000,-Kč na účet FIO banky : 2501223607/2010.

Tato záloha je vratná pouze pokud se kurz v daném termínu neuskuteční. V případě zrušení kurzu budete informováni e-mailem nebo telefonicky 48 hodin předem a Vámi zaplacená částka bude vrácena do 3 pracovních dnů ode dne zrušení.


Zavřít