Individuální vyšetření variability srdečního rytmu, EKG 3D, ukazatel stresu v těle


Exkluzivní vyšetření klasické medicíny.

Vyšetření variability srdečního rytmu (VSR)

Jedná se o průlomovou metodu diagnostiky vašeho zdraví, o interní vyšetření založené na principech mitochondriální a bioregulační medicíny, o EKG 3 D HEART VUE - prostorové zobrazení a vyšetření vašeho srdce.

Vyšetření a konzultaci provádí RNDr. Mária Kropáčková, certifikovaný specialista v oboru mitichondriální a bioregulační medicíny přístrojem Kardivar, který je certifikován ministerstvem zdravotnictví jako medicínský přístroj.

Vyšetření je vhodné pro všechny věkové kategorie včetně vrcholových sportovců.

Samotné vyšetření trvá 5 minut, konzultace a doporučení léčebných postupů 40 - 60 min.

Cena vyšetření a konzultace je 1000 Kč.

Objednat se můžete na webových stránkách v sekci Semináře nebo telefonicky na mobilu 604 402 699. Na základě objednání bude s Vámi dohodnut i přesný čas individuálního vyšetření.

Zveme Vás také na přednášku "Zdravé srdce - EKG 3D HEART VUE", kterou bude mít RNDr. Márie Kropáčková ve stejný den od 17 hod. Je třeba se předem objednat na stránkách www.oazapoznani.cz v sekci Semináře.

Na přednášce přiblíží metodu, která je založena na monitorování srdce, umožňuje rychlé sledování metabolických změn a abnormalit v myokardu již v ranných stádiích. Umožňuje také zjišťovat a lokalizovat patologické změny na srdci při různých onemocněních. Poskytuje okamžité výsledky a snižuje náklady na léčení včasným odhalením závažných poškození srdce a ischemické choroby srdeční. Pokud se poruchu srdečního rytmu nepodaří odhalit včas může člověka postihnout celá řada závažných komplikací např. cévní mozková příhoda, fibrilace síní a komor, oběhová zástava, náhlá srdeční smrt, kardiomyopatie. Metoda využívá nové EKG informace a zaznamenává i malé metabolické odchylky, které předcházejí ischemii myokardu.

EKG 3D HEART VUE je prostorové zobrazení a vyšetření vašeho srdce a umožňuje :

- okamžité zobrazení vašeho srdce

- diagnostikuje stav srdečního svalu

- intenzitu stresové zátěže na srdce

- kvantitativní hodnocení stavu srdce

- EKG a diagnostiku akutních a chronických srdečních onemocnění

- získat informace o neokysličených místech srdečního svalu v procentech ještě dříve než běžné metody zaznamenají ischemickou chorobu srdeční

- odhalení rizika infarktu myokardu a ischemické choroby srdeční ještě bez pozorování příznaku nemoci

- v ranných stádiích diagnostikovat arytmie včetně stresových arytmií, které mohou být příčinou patologických stavů a kolapsů.


Zavřít