přednáška : DR. JOHANNA BUDWIG - LNĚNÝ OLEJ A NAŠE ZDRAVÍ (olejovo-bílkovinová strava jako prevence a léčení rakoviny)


Na přednášce Vám Mgr. Cmurová přiblíží léčebný systém onkologických onemocnění a vynikající prevenci všech civilizačních nemocí podle paní Dr. Johanny Budwig. Jedná se o lněný olej a olejovo-bílkovinovou stravu. Dozvíte se také na jakém principu je olejovo-bílkovinová strava založena, proč funguje, co je její nejdůležitější složkou a jaká další opatření kromě stravy by měl člověk udělat, aby k žádnému onemocnění nedošlo.

Dr. Johanna Budwig (1908-2003) byla německá vědkyně několikrát nominovaná na Nobelovu cenu a známá svými úspěchy při léčbě pacientů s rakovinou, kteří k ní přijížděli z celého světa. Jejím jediným žákem a vůbec člověkem, se kterým spolupracovala a který se podílel na vzniku knihy Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy byl Lothar Hirneise. Ten se v průběhu téměř dvaceti let stal uznávaným odborníkem na alternativní způsoby léčby rakoviny a hlavně jediným specialistou na originální olejovo-bílkovinovou stravu přesně podle Dr. Budwig. Nyní vlastní v Německu školící centrum, kde paní Mgr. Cmurová absolvovala dvouleté studium na téma olejovo-bílkovinová strava a komplexní pohled na vznik a léčení rakoviny.

Na přednášce si lze zakoupit nebo objednat dvě knihy Lothara Hirneiseha a Dr. Johanny Budwig, které paní Mgr. Cmurová přeložila do českého jazyka:

- Rakovina-problém a řešení

- Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy Dr. Johanny Budwig.

Paní Cmurová studovala olejovo-bílkovinovou v Německu u Lothara Hirneiseho, jediného žáka paní Dr. Budwig. Dozvíte se, co to olejovo-bílkovinová strava je, jak a proč harmonizuje a léčí lněný olej ve spojení s netučným tvarohem náš organizmus, jaké jsou správné ingredience pro tuto stravu, kde je koupit, jak olejovo-tvarohovou směs správně připravit a hlavně proč je olejovo-bílkovinové strava tak úspěšná při prevenci a léčbě onkologických onemocnění, ale i dalších civilizačních nemocí. PRAKTICKÁ UKÁZKA JAK UDĚLAT TVAROHOVO LNĚNÝ KRÉM, OCHUTNÁVKA! Bližší seznámení získáte také na internetové televizi "Cesty k sobě": http://cestyksobe.cz/mgr-helena-cmurova-dr-budwig-olejovo-bilkovinova-strava-a-leceni-rakoviny/17658


Zavřít