seminář : Tvorba osobních energetických náramků.


Zvu Vás na kreativní, jednodenní seminář, tvorby osobních energetických náramků, z astrologickým kontextem.

Budeme propojovat informace tří světů, na úrovni nebe - osudu, člověka - ducha a země - hmoty.

V této realitě vše se vším souvisí. Jedno je ovlivněno druhým a naším úkolem bude toto vyvážit. Seminář bude rozdělen na tří části.

V první části se budeme snažit pochopit energií nebe, přes náš osud. Každému účastníku bude vypracován osobní informační profil z pohledu čínské astrologie. Zadefinujeme si rozdělení osobních elementů, jak je použít a jak je vyváží. Také si ledacos řekneme o jednotlivých znameních zvěrokruhu. K vypracování astro podkladu je potřeba napsat svůj čas a datum narození do poznámky v přihlašovacím formuláři.

V druhé části budeme budeme pracovat s energií člověka. Přes jednoduchá cvičení se budeme snažit zkoncentrovat naši mysl a uchopit našeho Ducha. Řekneme si něco o meditaci, energii lidské mysli a energií vůbec. Provedeme pár jednoduchých cvičení na úrovni Sheng Gongu (obdoba fyzického qi gongu).

Ve třetí části ukotvíme předešlé aspekty ve hmotě a upevníme tak náš záměr. Práce s energií země - s hmotou, bude ve formě tvorby osobních energetických náramků z polodrahokamů. Vezmeme informaci a přes koncentraci Ducha, uspořádáme do osobního tvaru princip země, tak aby nám připomínal naši ideu a směr. K tomuto účelu budeme používat kuličky kvalitních polodrahokamů v pěti barvách, symbolizujících 5 elementů v naši astrologií. Počet jednotlivých kamenů se bude lišit, od konkrétní astrologie. Tím budou vaše náramky jedinečné. Použité kameny budou: Lapis Lazuli, Malachyt, Koral, Jaspis a Obsidián.

Kvůli rezervaci kamenů a přípravě materiálů, se registrujte co nejdříve. Každý účastník dostane svůj astro podklad v papírové podobě + odečtený počet kuliček v té které barvě. Počet jednotlivých kamenů je určen poměrově jako vyvážení konkrétní astrologie. Celkový počet kuliček bude 20 nebo 25 podle velikosti, která vám bude pasovat.

Předem se hradí záloha 390 kč, na kterou vám bude vystavená faktura. Zbytek můžete hradit na místě, nebo předem převodem.

Těším se na vás Fridrich Peter

Seminář je součástí večerní školy pro neprofesionály Feng Shui, která začne od června 2018 http://www.oazapoznani.cz/sys_data.php?idform=250 2018 v Oáze poznání.


Zavřít