indiividuální léčení


V sobotu 1.8.2020 navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris Orbito, která se zabývá léčením již přes 20 let. Skrze Estel působí Duch Svatý a je nástrojem boží milosti, boží vůle a jejího působení.

Je zapotřebí se domluvit na čase léčení na tel. 604 402 699.

Pacient si na léčení přinese župan, papuče a seznam nemocí na těle, duši, mysli.

Seznam toho co Vás trápí prosíme v bodech - přeloží tlumočník.

Pacient vstoupí do místnosti léčitele v županu a papučích, bez ponožek.

Muži si nechají na sobě slipy, dámy zůstanou v kalhotkách a odloží podprsenku.

V ruce má pacient do angličtiny přeložený seznam nemocí.

Do místnosti k léčiteli tedy pacient vstoupí v županu, papučích, spodním prádle a v ruce bude mít lísteček se seznamem nemocí v angličtině.

Každý pacient před léčením podepíše darovací listinu za každé absolvované léčení a čestné prohlášení.

DOPORUČENÍ:

Před léčením se uvnitřnit, rozjímat, meditovat, modlit se, sepsat to, co pacienta trápí.

Jakmile si pacient lehne na stůl u léčitele, doporučujeme říci si v duchu "Děj se vůle Tvá" a úplně se uvolnit a odevzdat. O důležitosti odevzdání při léčbě a uzdravení si pacient může přečíst v knize "Jen láska" od PrémaAvatára Šrí Swámího Vishwanandy na str. 225.

Po léčení by měl pacient odpočívat a nesprchovat se 12 - 24 hod., Ideální stav je 24 hod. se nesprchovat a tři dny odpočívat, pokud je to možné.

Prosíme pacienty, aby si udělali celý den sami na sebe, tedy na setkání s léčitelem, léčení, klid a odpočinek, užili si předané energie a nechali energii v sobě pracovat a nic nepotlačovali. Mohou být spuštěny očistné a ozdravné procesy.

Uvolnění vyplavuje, očištuje, uzdravuje podobně jako pláč. Jde o pochopení principu.

Zdraví = návrat do původního stavu.

Uzdravení přichází ve spojení s Bohem, Jeho láskou, Světlem vědomí.

Přáním Estel je, aby přišli pacienti a přátelé také ráno v 10,30 hod. na společný obřad. Dopolední setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem - jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Toto žehnání je dar Estel Palaris pacientům a veřejnosti. Po ukončení žehnání pak probíhá individuální léčení - každého pacienta zvlášť.


Zavřít